وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

نتانیاهو مامور تشکیل کابینه شد

با حمایت بیش از نصف نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی از «بنیامین نتانیاهو»، او خود را برای تشکیل کابینه جدید آماده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 16
کد خبر: ۸۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر ، بعد از اینکه حزب «لیکود» به ریاست «بنیامین نتانیاهو» توانست با اختلاف یک کُرسی، بیشترین کرسی‌های پارلمان رژیم صهیونیستی را در اختیار بگیرد، امروز (سه‌شنبه) ۶۵ نماینده «کنست» (از ۱۲۰ نماینده) از نخست‌وزیری دوباره وی حمایت کردند.

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» ۲۹ نفر از نمایندگان احزاب «اسرائیل بیتونا»، «کولانو»، «بیت یهودی»، «شاس»، «اتحاد یهودیت توراتی»، «تکوما» و «عوتصما یهودیت» به‌علاوه ۳۶ نماینده حزب لیکود در نامه‌ای رسمی به «رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی، نتانیاهو را برای نخست‌وزیری دولت جدید معرفی کردند.

 

با اعلام نظر ده حزب از یازده حزب تشکیل‌دهنده پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) درباره نخست‌وزیر بعدی این رژیم، «بنی گانتز» رهبر ائتلاف «آبی و سفید» توانست نظر ۴۵ نفر از نمایندگان را جلب کند.

 

بدین‌ترتیب ائتلاف لیکود به رهبری نتانیاهو توانست مجددا اکثریت برای تشکیل دولت را به‌دست آورد و راه پنجمین دوره نخست‌وزیری نتانیاهو هموار شد. احتمال می‌رود ریولین روز آینده نتانیاهو را رسما مأمور تشکیل دولت جدید این رژیم کند.

 

نتانیاهو از سال ۲۰۰۹ تاکنون در سه دوره متوالی زمام قدرت را در دست دارد و از سال ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۹ هم این سمت را در اختیار داشت.

 

انتخابات پارلمانی در فلسطین اشغالی سه‌شنبه ۲۰ فروردین برای تعیین کابینه جدید رژیم صهیونیستی برگزار شد. انتخابات پارلمان (کنست) رژیم صهیونیستی، هر چهار سال برگزار می‌شود و حزب یا ائتلافی که بیشترین آراء را (مستقلا یا از طریق ائتلاف با دیگر احزاب) به دست آورد، نخست‌وزیر آینده را معرفی می‌کند.

 

در تاریخ سوم دی سال گذشته بود که پارلمان رژیم صهیونیستی درپی عدم توافق سران کابینه ائتلافی نتانیاهو بر سر تعیین تکلیف نمودن درباره تصویب یک قانون جنجالی (لایحه استخدام یهودیان ارتدکس افراطی)، منحل و تصمیم به برگزاری انتخابات زودهنگام گرفته شد.

ارسال نظر